Hvem er vi?

StarPrint / OverNite tekstiltrykkeri og webudvikling firma.

Historien bag vores trykkeri

StarPrint er et datterselskab til tekstiltrykkeriet, OverNite som har været i branchen over 27 år. Hovedstifteren af OverNite var Brian og Tommy Jensen. Tommy Jensen sider i administrationen og hovedkontoret i dag.

Før OverNite var alle landets trykkerier over i Jylland. Marts 1994, kom Brian med et nyt koncept, nemlig OverNite hvor man kunne komme ind i en fysisk butik og se hvordan man trykker og bestille sin varer. Han åbnede flere butikker som kunne dele store opgaver og havde kapaciteten til at leverer haste opgaver fra dag til dag.


OverNiet har leveret tryk på tøj i den højeste kvalitet og det der adskiller OverNite fra andre i denne branche er kvaliteten på tøjet vi leverer. Vi bruger de bedste maskiner og den nyeste teknologi for at sikre at vores produkter forbliver eftertragtede.

Arvin startede som Franchisetager i OverNite, januar 2002 i Hillerød afdeling og siden da har han været med i mange andre afdelinger såsom Amager afdeling, Frederiksberg afdeling, Nørrebro afdeling og Valby afdeling.

Arvin valgt at forøge sine kompetencer i området om Grafisk arbejde, webudvikling og socialmedia marketing som er ikke lang fra tryk branchen.

I juni 2020 startede de to gamle venner og kammerater, Tommy og Arvin et ny samarbejde omkring et ny projekt, StarPrint som består af både tekstil trykkeri, og også webdesign og grafisk design i et, hvor man som virksomhedsejer kan have pakkeløsninger. Men dog, de pakkeløsninger er ikke ens fra et firma til et andet, da behovet er ikke ens fra et firma til et andet.

 

Start din gratis konsultation

Kontakt os og får en uforpligtende rådgivning om de pakke løsninger vi har til netop dit firma og firmas behov

Spread the love